Vine a conèixer l'escola
Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia
a Sarrià o Tibidabo,
Sol·licitar entrevista
truca'ns al
93 203 12 80
o escriu-nos a
fmistrals@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
Preinscripció 2021/2022

Preinscripció 2024/2025

Preinscripció 2024/2025

Si voleu conèixer l’escola, podeu concertar una entrevista personalitzada omplint el formulari de sota, trucant-nos de 9 h a 17 h al telèfon 93 203 12 80 o bé escrivint-nos al correu electrònic següent: fmistrals@fundaciocollserola.cat i us atendrem per resoldre els dubtes que tingueu.

8 eixos d’aprenentatge

8 eixos d’aprenentatge fonamenten i vertebren l’Educació Infantil a la nostra escola: les persones, la comunitat, la convivència, la inclusió, l’autonomia, la creativitat, la recerca i l’estima a la natura.

Enfocament global

Els incorporem a partir d’un enfocament global i transversal i es despleguen en 5 línies de treball: l’acció tutorial, els jocs i rutines, els projectes globalitzats, els espais d’aprenentatge compartit i l’aprenentatge del codi escrit.

Fes una visita virtual a l’escola!

Us convidem a fer una visita virtual perquè pugueu conèixer les diferents aules i espais de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia.

Educació Infantil 3 i 4 anys – Tibidabo

Educació Infantil – Sarrià

Veniu a conèixer el projecte educatiu de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia!
Estem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot el que necessiteu.
Podeu trucar-nos de 8 h a 17.30 h al telèfon 93 203 12 80 o bé escriure’ns al correu electrònic fmistrals@fundaciocollserola.cat i us atendrem per resoldre els dubtes que tingueu.