22 Març — 2022
Taller sobre alimentació sostenible i malbaratament alimentari
#CreantEscolaCultura i valorsSecundàriaSostenibilitat

Fa uns dies, l’alumnat de 1r de Secundària de l’escola va participar en un taller sobre Alimentació sostenible i malbaratament alimentari dut a terme per la Fundació Espigoladors.

L’activitat va consistir, d’una banda, en una conferència en línia sobre com hauria de ser el nostre consum i la nostra dieta per ser sostenible a nivell social i a nivell mediambiental i, de l’altra, en uns tallers presencials per treballar 4 reptes diferents: conèixer la procedència dels productes que consumim, aprendre que els productes agrícoles “imperfectes” també es poden consumir, fer un joc interactiu sobre conceptes relacionats amb l’alimentació sostenible i buscar alternatives a dades sobre malbaratament alimentari.

Amb aquesta activitat, coordinada des de la comissió de Sostenibilitat, volem que l’alumnat segueixi aprenent i sensibilitzant-se sobre el tema de l’alimentació i continuar treballant els ODS 2 (Gana zero), 3 (Salut i benestar), 12 (Producció i consum responsable), 13 (Acció pel clima) i 17 (Aliança per aconseguir els objectius).