Batxibac

Batxibac

Vine a conèixer el nostre BatxiBac

Sol·licita una entrevista personalitzada i et donarem tota la informació necessària.

Un programa d’estudis per a una doble titulació

L’alumnat que cursa Batxibac fa una immersió en la llengua i cultura franceses. Aquest programa d’estudis, fruit d’un acord entre el Govern espanyol i el Govern francès, permet obtenir la doble titulació del batxillerat espanyol i del baccalauréat francès i dona accés directe a universitats espanyoles i franceses. Estudiar aquest batxillerat permet conèixer en profunditat la llengua, la literatura i la història de França alhora que afavoreix la formació bicultural i multilingüe, la mobilitat i l’intercanvi cultural i la inserció professional.

Oferim totes les modalitats de Batxillerat

El Batxibac incorpora, a les matèries comunes i específiques de qualsevol itinerari del Batxillerat, el francès com a primera llengua estrangera, la tutoria en francès, les matèries de Literatura Francesa i Història de França substituint la matèria específica de 1r i 2n de cada itinerari, el Treball de Recerca en francès, l’Estada Lingüística i el viatge a París. Globalment, una tercera part de les matèries i activitats que es porten a terme es fan en llengua francesa.

Arts

Arrow  L’itinerari artístic està pensat per a aquells alumnes que volen aprofundir el seu coneixement sobre el món de l’art i de la creació artística i, també, per a aquells amb interès en tot allò relacionat amb el disseny i la producció audiovisual.

Col·laborem amb institucions com l’ESCAC o Foto Colectania alhora que impulsem visites de diferents artistes i especialistes a les hores de classe de les diferents matèries.

Actualment, no es pot concebre cap empresa, institució, producte, esdeveniment o comunicació sense la presència del disseny i la creació artística.

Pdf  Més informació

Ciències i Tecnologia

Arrow  L’itinerari tecnològic està pensat per a aquells alumnes que, en acabar Batxillerat, volen adreçar-se a graus relacionats amb enginyeria, arquitectura, disseny industrial o ciències en general.

Arrow  L’itinerari científic està pensat per a aquells alumnes que, en acabar Batxillerat, volen adreçar-se a graus dins dels àmbits biosanitari, mediambiental, de sostenibilitat i d’investigació científica.

Pdf  Més informació

Ciències Socials i Humanitats

Arrow  L’itinerari social està orientat a aquells alumnes que, en acabar Batxillerat, volen adreçar-se a graus relacionats amb la comprensió del comportament humà, l’estudi de les societats i de les relacions interpersonals tant a nivell individual com entre els diferents agents que hi ha a les empreses i institucions.

Arrow  L’itinerari humanístic està orientat a aquells alumnes que volen aprofundir en tot allò que ajuda a comprendre la condició humana.

Pdf  Més informació

Pots concertar una entrevista personalitzada omplint el formulari que tens a continuació, ens pots trucar de 9h a 17h al 93 203 12 80 o bé escriure’ns a fmistrals@fundaciocollserola.cat i et donarem tota la informació necessària.