Vine a conèixer l'escola
Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia
a Sarrià o Tibidabo,
Sol·licitar entrevista
truca'ns al
93 203 12 80
o escriu-nos a
fmistrals@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"

Com eduquem

Som l’escola de proximitat, de veritat

Tenim temps per a tu. Ens hi trobaràs sempre. L’ acompanyament pedagògic i personal és la nostra prioritat. Ajudem els teus fills i filles a trobar el seu lloc al món. Facilitem el seu projecte de vida: obrim camí perquè construeixin el seu itinerari formatiu, professional i vital.

Acompanyem l’alumnat dels 3 als 18 anys, des de l’etapa Infantil fins al Batxillerat. Tenim els recursos i l’equip humà adequat per adaptar-nos a les necessitats de cada alumne/a, en tot moment i en qualsevol circumstància.

Treballem amb una planificació personalitzada molt acurada que combina el rigor acadèmic i un seguiment exhaustiu del procés d’aprenentatge en un entorn d’autoexigència i autonomia, però també de respecte i convivència. Estem preparats/des. I treballem perquè el nostre alumnat també ho estigui.

Vista aèria del pati de l'escola amb les vistes de Barcelona de fons

Som una escola laica, catalana i plural

Som una escola de ciutat, a tocar del Parc de Collserola. Amb vistes sobre Barcelona i en contacte amb la natura. Un espai obert i verd on aprendre i fer salut.

Uns alumnes i un professor comenten un projecte

Seguiment tutorial i atenció personalitzada

L’acció tutorial i l’orientació educativa són els nostres elements identitaris. El seguiment individual i col·lectiu de l’alumnat per part de tot el personal, tant del docent com del no docent, és una prioritat per a nosaltres.

Exercici cultural

Fem de la cultura tota una experiència

Col·laborem amb institucions, museus, universitats, centres de recerca i centres culturals amb finalitats educatives. Fomentem el treball en xarxa i l’intercanvi de coneixement.

Una noia a classe

Donem suport a la recerca pedagògica

El nostre projecte educatiu és el full de ruta que revisem i actualitzem de manera constant per respondre i adaptar-nos a noves realitats i necessitats, en un espai dinàmic i flexible.

Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia #CreantEscola des de 1967

Més de 50 anys d’història oferint una educació integral i de qualitat, inclusiva i personalitzada.”