Oferim una educació integral i de qualitat

El nostre Projecte Educatiu es basa en l’acompanyament i l’orientació que ens permeten adaptar-nos i reconèixer la diversitat de cada infant per guiar-lo en l’aprenentatge. Fomentem la cultura i el coneixement en estreta col·laboració amb les famílies. Contribuïm que els nostres alumnes interpretin i pensin el món de forma crítica i, per aconseguir-ho, comptem amb equips professionals d’una gran fortalesa i qualitat humana.

Els eixos principals del nostre projecte educatiu

Tutoria i convivència

La tutoria és l’acompanyament des de l’afecte, la proximitat del dia a dia i l’equilibri entre fermesa i flexibilitat. Posem l’accent a educar les relacions des del respecte i la tolerància. El treball de valors i de gestió emocional facilita l’aprenentatge d’unes bones habilitats socials.

Plurilingüisme

A l’escola, el català, la nostra llengua vehicular i d’aprenentatge, conviu amb el castellà, l’anglès, el francès i l’alemany per impulsar el coneixement de diverses llengües i afavorir una visió global i cosmopolita del món.

Suports educatius

Personalitzem l’aprenentatge en uns entorns estimulants i busquem constantment metodologies, estratègies i recursos per donar la resposta més adequada a les moltes necessitats existents.

Orientació educativa

És un procés d’acompanyament que mobilitza un conjunt de professionals, intervencions i activitats que ajuden a l’autoconeixement, necessari per establir futurs objectius de millora.

Cultura i Valors

La cultura i les arts, juntament amb el treball dels valors, ens ajuden a formar alumnes capaços de comprendre el món de manera crítica.

Transformació educativa

Innovem constantment des de la curiositat, des del convenciment que vivim un temps canviant on l’anticipació i l’adaptació permanent són clau per a l’èxit.

Acció ambiental

Donem eines al nostre alumnat perquè comprengui globalment la necessitat de ser responsable amb el medi ambient, amb els recursos naturals i energètic i amb la natura.

La nostra oferta educativa

Oferim Educació InfantilEducació PrimàriaEducació Secundària, totes les modalitats de BatxilleratBatxibac i Batxillerat Internacional i conjuntament amb la Universitat de Barcelona, Cicles Formatius de Grau Superior.

Vine a conèixer l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia

Si vols conèixer l’escola, pots concertar una entrevista personalitzada omplint el formulari que tens a continuació, ens pots trucar de 9h a 17h al 93 203 12 80 o bé escriure’ns a fmistrals@fundaciocollserola.cat i t’atendrem personalment per resoldre els dubtes que tinguis.

Loading...

Alumnes famílies i mestres
#CREANTESCOLA