Els nens i la professora a classe

L’escola

Tot el temps d’escola és temps d’aprenentatge

A l’escola treballem per fer de l’educació dels nens i nenes una experiència única. A través del coneixement i dels valors fem de l’educació un procés viu i inclusiu en col·laboració amb les famílies i l’entorn.

El nom de l’escola

Quan l’escola va néixer, el curs 1967-1968, va decidir anomenar-se Frederic Mistral en honor al gran poeta provençal Frederic Mistral (1830-1914). Guanyador del premi Nobel l’any 1904, Frederic Mistral va ser un dels fundadors i dirigents del felibritge, una associació d’escriptors que pretenia la renaixença de la literatura en llengua provençal.

L’any 1859, publicava Mirèio, segurament la seva obra més coneguda, a partir del qual, a casa nostra, es va popularitzar el nom de Mireia. Precisament Mirèio és el nom de la revista d’Arts, Pensament i Literatura de les escoles de la Fundació Collserola.

L’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia és una escola privada concertada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. La seva titularitat correspon a la Fundació Collserola.

Situada als peus del Parc de Collserola, l’escola té dos centres, el de Tibidabo i el de Sarrià.

El centre de Tibidabo està situat al carrer Lluís Muntadas i disposa de 4 línies d’Infantil i 6 línies de Primària. Per la seva banda, el centre de Sarrià, al carrer Pere II de Montcada, té 2 línies d’Educació Infantil, 5 línies d’Educació Secundària obligatòria i 8 línies de Batxillerat. L’alumnat d’Infantil de Sarrià s’incorpora al centre de Tibidabo quan arriba a Primària.

Centre Tibidabo

Centre TIBIDABO

Lluís Muntadas, 3-5-7
08035 BARCELONA
Tel. 93 211 89 54

Centre Sarrià

Centre SARRIÀ

Pere II de Montcada, 8
08034 BARCELONA
Tel. 93 203 12 80

Història | Classe a l'escola

Història

Més de 50 anys d’història oferint una educació integral i de qualitat, inclusiva i personalitzada. Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia #CreantEscola des de 1967.

+ info
Alumnat i professorat a classe

Projecte Educatiu

Descobreix els eixos del nostre Projecte Educatiu, revisat i actualitzat per tota la comunitat escolar.

+ info
L'entorn del centre

Entorn

Som una escola urbana, en contacte amb la natura. Amb vistes privilegiades sobre la ciutat de Barcelona, a tocar del Parc de Collserola. Un espai on aprendre i fer salut.

+ info
Instal·lacions

Instal·lacions

L’escola té dos centres: el centre de Tibidabo i el centre de Sarrià. Coneix els edificis que en formen part i les instal·lacions de què disposen.

+ info
Transport escolar

Mobilitat

T’ho posem fàcil per arribar a l’escola. Amb transport escolar de proximitat i la iniciativa Vaig a escola! CARD: la targeta per anar sol/a a l’escola!

+ info