Batxillerat Internacional

El Batxillerat Internacional és un programa de dos anys per a alumnes de 16 a 18 anys de tot el món. Té com a objectiu el desenvolupament intel·lectual, emocional i ètic dels alumnes i acaba amb l’obtenció d’un diploma reconegut internacionalment mitjançant un examen extern final que permet l’accés a la majoria d’universitats d’altres països.

IMG_8462
IMG_8593
IMG_8789
IMG_8781
IMG_8198
IMG_8626
IMG_8368
IMG_8613
IMG_8766

Durant els dos anys acadèmics que comprèn el programa es treballen un conjunt de només 6 assignatures que, acompanyades dels 3 eixos troncals: Monografia, CAS i Teoria del Coneixement, permeten arribar a un alt nivell d’aprofundiment.

Està plenament integrat dins de l’estructura organitzativa dels nostres Batxillerats i en comparteix horaris, calendari i activitats i rep la mateixa atenció tutorial per tal d’aconseguir el nivell d’autonomia necessari per superar les proves finals del PD amb èxit.

Més informació sobre aquest programa aquí.

Podeu consultar el resum de totes les assignatures:

Vine a conèixer-nos

Si voleu més informació sobre el nostre Batxillerat Internacional podeu concertar una entrevista personalitzada, omplint el fomulari que teniu a continuació, trucant-nos al telèfon 93 203 12 80 o bé escriure’ns a fmistrals@fundaciocollserola.cat i us atendrem personalment.

Jordi Dosaiguas Falcó
Coordinador del Batxillerat Internacional
IB English Teacher
Laia Espelt Pecanins
Responsable de Programes Internacionals
IB Chemistry Teacher