Batxillerat Internacional

El Batxillerat Internacional és un programa de dos anys per a alumnes de 16 a 18 anys de tot el món. Té com a objectiu el desenvolupament intel·lectual, emocional i ètic dels alumnes i acaba amb l’obtenció d’un diploma reconegut internacionalment mitjançant un examen extern final que permet l’accés a la majoria d’universitats d’altres països.

Si vols saber-ne més…
No et perdis la presentació que farem el proper 13 de març a les 18h a l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia de Sarrià. T’esperem al carrer Pere II de Montcada, 8.

T’agrairem que confirmis l’assistència a través d’aquest formulari:

IMG_8462
IMG_8593
IMG_8789
IMG_8781
IMG_8198
IMG_8626
IMG_8368
IMG_8613
IMG_8766

Durant els dos anys acadèmics que comprèn el programa es treballen un conjunt de només 6 assignatures que, acompanyades dels 3 eixos troncals: Monografia, CAS i Teoria del Coneixement, permeten arribar a un alt nivell d’aprofundiment.

Està plenament integrat dins de l’estructura organitzativa dels nostres Batxillerats i en comparteix horaris, calendari i activitats i rep la mateixa atenció tutorial per tal d’aconseguir el nivell d’autonomia necessari per superar les proves finals del PD amb èxit.

Més informació sobre aquest programa aquí.

Vine a conèixer-nos

Si vols més informació sobre el nostre Batxillerat Internacional pots concertar una entrevista personalitzada trucant al telèfon 93 203 12 80 o bé escriure’ns a fmistrals@fundaciocollserola.cat i ús atendrem personalment.

Jordi Dosaiguas Falcó
Coordinador del Batxillerat Internacional
IB English Teacher
Laia Espelt Pecanins
Responsable de Programes Internacionals
IB Chemistry Teacher