Vine a conèixer l'escola
Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia
a Sarrià o Tibidabo,
truca'ns al
93 211 89 54
o escriu-nos a
fmistralt@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
Omplir el formulari
Menjador i cuina pròpia

Menjador i cuina pròpia

Quan menjar bé comença a l’escola

Disposem de noves instal·lacions de cuina pròpia equipada i dissenyada per fer un ús eficient dels recursos. Elaborem el menjar a diari per oferir una alimentació saludable basada en productes frescos.

Comptem amb una assessora nutricional que supervisa i planifica els menús mensuals escolars, seguint un acurat protocol d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Al menjador, hem generat un espai exclusiu per evitar les contaminacions creuades i respectar al màxim les al·lèrgies alimentàries. A més, a l’hora del servei, s’ha habilitat una nova línia amb una persona responsable que elabora i serveix els menús de l’alumnat amb especificitats nutricionals.

Blanca Esteve

assessora nutricional de la Fundació Collserola

Els nous equipaments a la cuina ens permeten ampliar les tècniques de cocció i conservar al màxim els nutrients així com el color.”

Gràcies al control automatitzat de les temperatures de les càmeres, podem garantir la seguretat alimentària. També, mitjançant el control de les coccions al forn, incorporem rostits, on l’absorció de greixos és molt menor i això ens permet preparar plats principals molt més saludables. La sostenibilitat i l’estalvi energètic estan garantits a la cuina amb forns de convecció i rentavaixelles eficient que redueixen el consum d’electricitat.

A la intranet de l’escola es pot consultar el menú diari i les recomanacions per als sopars. A l’hora del pati de l’esmorzar, l’alumnat de Secundària i Batxillerat pot adquirir al menjador entrepans i begudes.

Àmbits

Descobreix els
5 eixos singulars
que ens defineixen