Vine a conèixer l'escola
Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia
a Sarrià o Tibidabo,
truca'ns al
93 211 89 54
o escriu-nos a
fmistralt@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
Omplir el formulari
Menjador i cuina pròpia

Menjador i cuina pròpia

Quan menjar bé comença a l’escola

Disposem de noves instal·lacions de cuina pròpia equipada i dissenyada per fer un ús eficient dels recursos. Elaborem el menjar a diari per oferir una alimentació saludable basada en productes frescos.

Comptem amb una assessora nutricional que supervisa i planifica els menús mensuals escolars, seguint un acurat protocol d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Al menjador, hem generat un espai exclusiu per evitar les contaminacions creuades i respectar al màxim les al·lèrgies alimentàries. A més, a l’hora del servei, s’ha habilitat una nova línia amb una persona responsable que elabora i serveix els menús de l’alumnat amb especificitats nutricionals.

Blanca Esteve

assessora nutricional de la Fundació Collserola

Els nous equipaments a la cuina ens permeten ampliar les tècniques de cocció i conservar al màxim els nutrients així com el color.”

Gràcies al control automatitzat de les temperatures de les càmeres, podem garantir la seguretat alimentària. També, mitjançant el control de les coccions al forn, incorporem rostits, on l’absorció de greixos és molt menor i això ens permet preparar plats principals molt més saludables. La sostenibilitat i l’estalvi energètic estan garantits a la cuina amb forns de convecció i rentavaixelles eficient que redueixen el consum d’electricitat.

A la intranet de l’escola es pot consultar el menú diari i les recomanacions per als sopars. A l’hora del pati de l’esmorzar, l’alumnat de Secundària i Batxillerat pot adquirir al menjador entrepans i begudes.

Contingut relacionat

Notícies de la nostra cuina

Elaboracions casolanes per a una cuina més sana

A la cuina de l’escola ens agrada anar millorant la qualitat dels menús i la qualitat del producte és una de les nostres prioritats. Per això anem introduint, cada vegada … Llegir més

Espai Migdia: acció educativa a l’espai de temps entre classes

L’estona del migdia representa un quart del temps que els nens i nenes passen a l’escola. Durant aquestes hores, es relacionen entre ells de manera distesa i representa una oportunitat … Llegir més

Menús saludables i més sostenibles

Som conscients que la situació del planeta és complicada i que, per això, també s’estan demanant canvis alimentaris: el que mengem no ha de ser només saludable sinó també sostenible. … Llegir més

El nou menú, una proposta dels nens i nenes de 2n de Primària

Aquestes primeres setmanes del mes de gener i la primera de febrer, a l’escola dinarem la proposta realitzada per l’alumnat de 2n de Primària de les escoles de la Fundació … Llegir més

Moniato, una joia de la tardor

És important ingerir aliments rics en antioxidants de forma diària, ja que ens ajuden a combatre els radicals lliures que generem a conseqüència de l’estrès, per exemple. El moniato és … Llegir més

Servei de cuina

La cuina de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia: rica, saludable i sostenible

La cuina de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia ja ha complert un any! L’estrenàvem a inicis del curs passat amb la voluntat de continuar millorant aquest servei. Entre els diferents canvis … Llegir més

La nova cuina de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia

La nova cuina de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia

Aquest curs 2019/20 hem estrenat nova cuina. Just abans del confinament, vam filmar un vídeo per presentar-la. Com veureu, entre les diferents novetats, hi ha l’abatedor de temperatures, que permet … Llegir més

Àmbits

Descobreix els
5 eixos singulars
que ens defineixen