Vine a conèixer l'escola
Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia
a Sarrià o Tibidabo,
truca'ns al
93 211 89 54
o escriu-nos a
fmistralt@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
Omplir el formulari

Història

1967

Es funda l’Escola Frederic Mistral

Un grup de famílies i professionals de l’ensenyament s’uneixen jurídicament amb el nom d’Agrupació Pedagògica, S.A., per crear una escola catalana, laica i plural deslligada de qualsevol organització política, ideològica o social. L’escola, situada al carrer Escoles Pies de Barcelona, ben aviat creix en nombre d’alumnes atrets per l’ideari de l’escola i pels programes pedagògics i la metodologia

1977

S’inaugura el nou edifici al carrer Lluís Muntadas

S’exclou l’afany de lucre com a objectiu i els resultats econòmics es dediquen, any rere any, a la millora de les instal·lacions i equipaments, i també a la qualitat dels serveis pedagògics i la integració de noves escoles al projecte inicial.

1988

L’escola Avenç s’integra a l’escola Frederic Mistral

Fundada també per un grup de famílies i mestres de Sant Cugat del Vallès.

1994

Es crea la Fundació Collserola

Engloba les escoles Frederic Mistral i Avenç. També la Casa de Colònies Les Vinyes de Vilamarí, situada al municipi d’Avià, a la comarca del Berguedà.

1995

L’Institut Tècnic Eulàlia s’integra al grup

D’aquesta integració, neix l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, que es completa el 1998 amb la incorporació del projecte de l’escola Ramon Fuster de Bellaterra.

Actualitat

Actualitat

Avui l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia té uns 2500 alumnes, distribuïts en 6 línies d’Infantil i Primària, 5 de Secundària obligatòria i 8 de Batxillerat. A l’etapa de Batxillerat s’hi afegeixen els i les alumnes provinents de l’escola Avenç i de l’escola Ramon Fuster.