Us convidem a fer una visita virtual perquè pugueu conèixer les diferents aules i espais de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia.

Com veureu, tenim dos edificis, el de Tibidabo i el de Sarrià.
Al de Tibidabo, hi ha 4 línies d’Educació Infantil i 6 línies d’Educació Primària.
Al de Sarrià, hi ha 2 línies d’Educació Infantil, 5 línies d’Educació Secundària Obligatòria i 8 línies de Batxillerat.

Visiteu els nostres espais

Educació infantil

Els espais d’Educació Infantil de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia són càlids, acollidors, oberts a l’exterior, faciliten oportunitats d’aprenentatge. Les aules s’obren a l’exterior la qual cosa facilita noves oportunitats d’aprenentatge dels nens i nenes. Oferim Educació Infantil tant a l’edifici de Tibidabo (4 línies) com al de Sarrià (2 línies).

Parvulari Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia Sarrià

Educació Infantil 3 i 4 anys Tibidabo

Educació Infantil 5 anys Tibidabo

Educació Primària

A l’Educació Primària, les aules i els diferents espais polivalents, interiors i exteriors, ens permeten dur a terme les diferents activitats d’aprenentatge i fer-ne protagonistes actius i reflexius els i les nostres alumnes.

Aules singulars

Entrada

Educació Secundària

A l’Educació Secundària, diferents espais permeten que l’alumnat treballi les diferents matèries a partir de materials molt més interactius i metodologies diverses, participi de forma més activa en el seu procés d’aprenentatge i desenvolupi estratègies i competències transversals per anar resolent amb major autonomia els reptes amb què s’anirà trobant.

 

Aules Singulars Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia Sarrià

Batxillerat

A l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia oferim totes les modalitats del Batxillerat i també, el Batxibac. Els diferents espais ens permeten organitzar les matèries de modalitat i les específiques dels diferents itineraris.

Vestíbul, Batxillerat i Art Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia Sarrià