Mobilitat

Vaig a escola! CARD: la targeta per anar sol/a a l’escola!

L’escola Frederic Mistral- Tècnic Eulàlia ha creat el sistema Vaig a escola! CARD per potenciar l’autonomia de l’alumnat i la mobilitat sostenible a l’hora de venir a l’escola.

Vaig a escola! CARD

Es tracta d’una targeta nominal pensada per als i les alumnes de 3r a 6è de Primària. La targeta porta un xip que, en passar pel lector situat a dins del recinte educatiu, genera automàticament un correu electrònic que s’envia a les famílies informant-les de l’arribada a l’escola, i de la sortida, dels seus fills i filles.

També es vol potenciar el transport públic en una zona de Barcelona on es concentren la major part de centres educatius.

El servei de transport escolar recull i deixa els i les alumnes el més a prop possible de casa. Cada bus porta una persona responsable. El servei de bus de l’escola té 5 rutes de matí i 7 rutes de tarda.

L’escola disposa d’un servei de llançadora entre els edificis de Sarrià i de Tibidabo (i viceversa). L’oferim per als alumnes d’Educació Infantil i Primària que tenen germans/es a cada centre i, en el cas de Primària, per als i les alumnes que han fet Educació Infantil a Sarrià.

Consulteu les rutes d’autocar aquí.

Les línies de transport més properes a l’escola són:

Centre de Tibidabo
L7 dels FGC (parada Av. Tibidabo)
L3 del metro (parada Penitents)
H2, H4, V13, V15, V17, V19, 123, 124, 131 i 196 d’autobús

Centre de Sarrià
L6, S1, S2 i S5 dels FGC (parada Sarrià)
L12 dels FGC (parada Reina Elisenda)
Les línies H2, H4, V3, V7, 68 i 130 d’autobús

L’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia (Tibidabo) disposa d’una llicència d’ús comú especial a la plaça Comte de Sert que permet que les famílies d’escola puguin deixar el cotxe a la zona tancada amb pilones mentre van a portar o a recollir els fills i filles a l’escola o quan tenen visita amb tutoria.