Servei de cuina
28 Setembre — 2020
La cuina de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia: rica, saludable i sostenible
#CreantEscolaCuina

La cuina de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia ja ha complert un any! L’estrenàvem a inicis del curs passat amb la voluntat de continuar millorant aquest servei. Entre els diferents canvis que ofereix la nova instal·lació, hi ha l’abatedor de temperatures, que permet oferir plats freds al menú. Alhora, la cocció al vapor fa que, especialment en el cas de les verdures, els aliments conservin tots els nutrients, textures i gustos.

Per la seva banda, els forns de convecció reparteixen la calor de forma homogènia i permeten oferir carns rostides i coure-hi els arrebossats. El resultat de tot plegat són uns segons plats més saludables. Precisament en relació a la salut, l’espai exclusiu de la cuina per manipular-hi els menús per a infants amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries permet evitar les contaminacions encreuades.

Amb la nova cuina, a més, aconseguim ser més sostenibles: el sistema de funcionament del forn de convecció i del rentavaixelles permeten estalviar energia i, en el cas del rentaplats, molta més aigua.

Trobareu tota la informació sobre el Servei de Cuina de l’escola aquí.