inci de curs 24/25
11 octubre — 2024
Benvinguts i benvingudes al curs 24/25
#CreantEscolaBatxilleratInfantilPrimàriaSecundària

El passat dilluns 9 de setembre iniciàvem el nou curs. Començàvem un viatge fins al juny que, com sempre, està ple de reptes i objectius. Uns reptes i objectius que, amb el treball conjunt de tota la comunitat educativa, de ben segur assolirem una vegada més.

L’adaptació a Educació Infantil

Durant tot el setembre, a Educació Infantil, ha tingut lloc, amb èxit, el període d’adaptació dels més petits. Durant aquests primers dies fem un acompanyament individualitzat, tant amb les famílies com amb els infants. La confiança i la complicitat de la família amb l’escola són clau perquè tot vagi bé.

Marxem de convivències!

Ja han tingut lloc les primeres convivències a la nostra casa de colònies de Les Vinyes de Vilamarí. Al llarg de tot el curs, des d’I5 fins a 2n de Secundària, en un entorn privilegiat i únic, que afavoreix valors com la tolerància, el respecte o la cura del medi ambient, l’alumnat gaudirà de les diferents propostes culturals i de lleure i d’uns dies de convivència, gaudi i descobriment.

Inici de les Activitats Extraescolars

També hem donat el tret de sortida a les Activitats Extraescolars que, un curs més, organitza la Fundació Cim d’Estela. Aquestes activitats són un complement per a la formació integral del nostre alumnat. A través de les diferents propostes, eduquem uns valors que són essencials en el desenvolupament i l’itinerari vital dels infants i joves.

Festes i tradicions per treballar els valors

En breu començarem la celebració de les Festes i Tradicions amb la Castanyada, a la qual seguiran, al llarg del curs, el Dia de la Música, el Nadal i el Carnaval, entre d’altres. La cultura i les arts, juntament amb el treball dels valors, ens ajuden a formar alumnes capaços de comprendre el món de manera crítica. A final de curs, tota la comunitat de l’escola ens trobarem a la ja tradicional Festa de l’Escola per compartir amb les famílies la feina feta durant el curs.

Close