18 Gener — 2024
Junts busquem l’excel·lència educativa
#CreantEscolaÀmbitsCultura i valorsInfantilPortes Obertes

Vols que el teu fill aconsegueixi l’excel·lència educativa? L’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia és la millor opció per aconseguir-ho.

Amb més de 50 anys d’experiència i dos centres, un a Sarrià i un a Tibidabo, l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia acompanya l’alumnat dels 3 als 18 anys, la majoria de la seva carrera educativa. Els valors de l’escola són el pluralisme, el laïcisme, la catalanitat i els valors universals i aquests continuen sent tan presents com en aquells primers temps.

Situat al costat del Parc de Collserola, l’escola ofereix una oportunitat excepcional perquè els alumnes estiguin en estret contacte amb la naturalesa. Impulsem activitats d’aprenentatge a l’aire lliure i ens esforcem per oferir un entorn verd i saludable als alumnes. En el cicle d’educació infantil els espais d’aprenentatge estan dissenyats per ser càlids, acollidors i oberts per impulsar moments de relació.

Amb l’objectiu de complementar l’oferta educativa, l’escola ha incorporat institucions i fundacions especialitzades en l’educació en el lleure i la cura de persones amb necessitats especials. La Fundació Bellaire o Fundació Cim d’Estela en són algunes.

L’experiència ha demostrat que el nostre sistema educatiu funciona. Els alumnes de l’escola surten molt preparats per continuar la seva carrera i amb unes habilitats superiors a estudiants d’altres centres. Això és gràcies a la incorporació de tres elements clau:

Excel·lència en els resultats educatius
Creiem que l’educació no és només impartir coneixements, també es tracta de fomentar el creixement i el desenvolupament tant en el sentit individual com col·lectiu. Ens esforcem per crear un entorn d’aprenentatge en el qual els estudiants se sentin animats, segurs i compromesos amb els seus estudis.

Amb l’objectiu de portar a les aules experiències d’aprenentatge revolucionàries hem implantat pràctiques, recursos i eines basats en competències que situen als estudiants en el centre de la seva pròpia educació. A través d’aquest enfocament, són capaços de desenvolupar i perfeccionar habilitats que els capacitaran a nivell personal i professional.

L’associació amb museus, universitats i altres organitzacions educatives ens han permès introduir mètodes pedagògics innovadors en el nostre pla d’estudis. A través de la col·laboració podem fer que l’aprenentatge sigui més atractiu i establir valuoses connexions que conduiran a un major èxit a l’aula.

Aquesta innovació es veu reflectida en els resultats acadèmics dels nostres alumnes, els quals són molt superiors a la mitjana de Catalunya.

Plurilingüisme
Adquirir fluïdesa en diversos idiomes és la pedra angular per a comprendre i connectar eficaçment amb cultures tan estrangeres com amb la pròpia. El domini de diferents llengües permet comprendre i apreciar millor els matisos culturals, un dels pilars educatius de l’escola.

Per garantir un bon coneixement de llengües estrangeres, l’escola incorpora l’anglès en totes les etapes educatives. Aquesta incorporació varia segons el cicle educatiu. En el cas del cicle infantil, l’idioma s’adhereix en les assignatures no lingüístiques a través de tècniques innovadores. A partir de 5è de primària s’afegeix una segona llengua estrangera al currículum educatiu. L’alumnat pot escollir entre el francès o l’alemany.

Àmplia oferta d’extraescolars
Reconeixem la importància de les activitats extraescolars i d’oci com a complement a l’aprenentatge integral dels alumnes. El nostre objectiu és proporcionar experiències que s’alineïn amb el Projecte Educatiu del nostre centre i que permetin als alumnes reforçar els seus coneixements i habilitats alhora que desenvolupen la connexió entre iguals.

Estàs interessat a conèixer més a fons el programa educatiu de l’escola? Pots concertar una entrevista personalitzada en aquest enllaç, trucar-nos de 9 h a 17 h al telèfon 93 203 12 80 o bé escriure’ns al correu electrònic següent: fmistrals@fundaciocollserola.cat i us atendrem personalment per resoldre els vostres dubtes.