29 Abril — 2021
A P5, creem la nostra biblioteca d’aula!
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilInnovacióLectura

Els nens i nenes de la classe de les Zebres estan molt orgullosos de la seva biblioteca d’aula ja que és el resultat d’un projecte en què han col·laborat entre tots i totes.

Tot va començar a partir d’una proposta de la seva mestra de pràctiques: “Si haguéssiu d’imaginar i organitzar el racó de la biblioteca de la classe, com voldríeu que fos?”.

Les Zebres van acceptar el repte i, amb l’ajut de la mestra, van posar fil a l’agulla per imaginar, crear i fer-se seu un racó de l’aula on sentir-se còmodes a l’hora de compartir llibres i lectures.

Al llarg del procés, van haver de prendre diferents decisions sobre, per exemple, com hi volien seure i quines normes regirien l’espai. També van crear fitxes per als llibres que hi tenen, van pensar un lloc per posar-hi els contes que porten de casa i van reservar un espai per a les recomanacions.

Ara que ja fa dies que les Zebres gaudeixen d’aquest espai de l’aula, us compartim aquest vídeo en què ens expliquen com va anar tot el procés de creació de la biblioteca: