22 octubre — 2021
Acte de Comiat de Batxillerat de la promoció 2018/2020
#CreantEscolaBatxillerat

Aquesta setmana, finalment, hem pogut celebrar l’Acte de Comiat de Batxillerat de la promoció 2018/2020. Aquest dijous 21 d’octubre al vespre, alumnes, famílies i professorat s’han retrobat, a l’escola, per compartir aquesta estona que, en el seu moment, i degut a la situació per la pandèmia, es va haver d’ajornar.

L’acte ha comptat amb el parlament de tres dels exalumnes que, en representació de tot l’alumnat de la promoció, han agraït la feina feta per l’escola, i amb el discurs institucional de Lutxi Almodóvar, directora general de la Fundació Collserola, i directora de l’escola en aquell moment, que ha destacat, entre altres coses, la capacitat de resiliència de tothom per tirar endavant en el moment del confinament que aquesta promoció va haver de viure quan feia 2n de Batxillerat.

A més de l’agraïment per la feina feta durant tot aquest temps compartit, l’Acte de Comiat també és un moment per dir a reveure ja que, com bé es va recordar a famílies i alumnes durant la trobada, la Fundació Collserola i les seves escoles seran sempre casa seva.