16 Setembre — 2022
Amb la segona setmana de curs han arribat les convivències a l’escola!
#CreantEscolaCultura i valorsPrimària

Aquesta setmana i la vinent, l’alumnat de 4t de Primària de l’escola estrena les convivències d’aquest curs a Les Vinyes. Des d’ara i fins a final de curs, de P5 a 2n de Secundària, cada nivell tindrà el seu torn i, durant uns dies, a més de gaudir-ne, posaran en pràctica uns valors fonamentals que a l’escola treballem cada dia: convivència, tolerància i respecte per les diferències, descobriment de l’entorn, autonomia i autoconeixement. Alhora, aprendran continguts de les matèries curriculars del curs que els pertoca.

En el cas de 4t de Primària, el fil conductor de l’estada és l’estudi del cel i l’astronomia i és per això que, a la casa de colònies, els visiten la Rat i el Carles, astrònoms de Fora d’Òrbita, amb els quals realitzen diferents activitats de descoberta dels planetes i un taller de construcció de coets.

Al llarg dels cinc dies, també hi ha temps per conèixer Castellar de N’Hug i les Fonts del Llobregat, de participar en diferents jocs de descoberta i orientació, de realitzar una gimcana, de marxar a una excursió d’un dia per la zona del voltant de la casa o de participar en una festa galàctica nocturna! Sense oblidar les estones de joc lliure i la construcció de les cabanes.
Us compartim la galeria de les fotos que ens han fet arribar i que actualitzarem amb les del 2n torn.

Fotografies del 1r torn

Fotografies del 2n torn