Vine a conèixer l'escola
Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia
a Sarrià o Tibidabo,
Sol·licitar entrevista
truca'ns al
93 203 12 80
o escriu-nos a
fmistrals@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
15 Desembre — 2012
Anglès i Cambridge School
Altres Activitats

Les escoles de la Fundació Collserola som Cambridge English School. Per aquest motiu, incorporem en el nostre currículum la preparació per a les proves oficials.

Aquests exàmens, de gran reputació i prestigi, són reconeguts tant per institucions educatives com per empreses d’arreu del món. Quan els nostres alumnes acabin la seva escolaritat, per tant, podran tenir una titulació que obre moltes oportunitats de cara al seu futur.

Aquests exàmens, a més, serveixen per:

  • aconseguir estàndards d’anglès reconeguts internacionalment
  • millorar, pas a pas, les destreses lingüístiques en anglès
  • obtenir una prova objectiva, internacionalment reconeguda, dels progressos

Per fer-ho, comptem amb l’assessorament de Cambridge English Assessment mitjançant formacions específiques per al professorat que ens permeten estar al dia de les proves, i utilitzem els materials de Cambridge University Press, tant per desenvolupar els aprenentatges del curs a l’aula com per dur a terme a la preparació específica dels exàmens oficials als quals es presenten segons un calendari específic i a l’escola.

Abans de finalitzar el segon curs de Batxillerat, per tant, hauran pogut examinar-se dels exàmens oficials de First Certificate For Schools, Cambridge Advanced Exam i Cambridge Proficiency Exam.

Creiem que la preparació d’aquests exàmens és positiva i necessària, i és per això que s’integra en el nostre currículum, però és el nostre projecte global el que determina la matèria de Llengua Anglesa en la qual, com succeeix en les altres, conflueixen els continguts i el treball dels valors.