13 Març — 2001
Aprenentatge Servei
Secundària

El servei a la comunitat mitjançant diferents propostes i activitats són una part fonamental per al desenvolupament personal del nostre alumnat.

La implicació personal en l’entorn social, dedicant part del seu temps als altres, aporta un valor afegit en la construcció personal. 

A nivell intern, col·laboren amb Educació Infantil en les tasques de monitoratge i dinamització de l’Espai Migdia, així com en esdeveniments importants com Nadal o Carnestoltes, preparen activitats d’aprenentatge per a companys de Primària i les desenvolupen amb ells a l’aula, participen de les Comissions de sostenibilitat i convivència, es responsabilitzen de les activitats i tallers de la festa d’escola, etc.A més, l’alumnat de 3r i 4t  participa del servei comunitari, acció educativa que promou que els i les alumnes protagonitzin accions de compromís cívic i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat. En aquest sentit, realitzem col·laboracions amb entitats externes com són: la Universitat Internacional de la Pau, el Banc dels Aliments, el Parc de Collserola, la Magic Line de Sant Joan de Déu, l’Oncolliga, amb llars d’avis, etc