25 Febrer — 2021
Aprofundim coneixements amb les aportacions de persones expertes
#CreantEscolaInnovacióPrimàriaSostenibilitat

A l’escola ens agrada molt rebre gent experta perquè ens expliqui la seva experiència. Precisament, aquests darrers dies, a l’escola hem pogut gaudir de les explicacions en directe, ja sigui en persona o en format virtual, de persones expertes en un tema que han ajudat l’alumnat a complementar el que s’està treballant a l’aula. En aquesta ocasió, les propostes han estat per als nens i nenes de 3r de Primària i els de 6è de Primària.

Així, d’una banda, a 3r de Primària, per aprendre més coses sobre contaminació acústica, van poder escoltar, en línia, la Júlia Camps, Cap de Departament d’Avaluació i Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest nivell, a Kósmos, l’espai de projectes de Medi, estan investigant els sorolls de l’escola per veure quines propostes poden fer i si cal disminuir-los.

D’altra banda, a 6è de Primària van poder escoltar un pare i una mare d’escola, ginecòlegs tots dos, que els van ampliar informacions sobre la reproducció humana, tema que estan estudiant també a Medi. En aquest cas, la trobada es va fer des de l’auditori d’escola amb un dels grups de 6è, mentre la resta hi participava des de l’aula, a través del Meet.