09 Juny — 2022
Assistim a la Cloenda de les Escoles + Sostenibles
#CreantEscolaCultura i valorsPrimàriaSostenibilitat

Aquest mes de juny, l’escola ha assistit, un curs més, a la Cloenda de les Escoles + Sostenibles.

Així, el passat 1 de juny, representants de la Comissió de Sostenibilitat de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia de Secundària van assistir, a les Cotxeres de Sants, a la cloenda per als més grans. Com ens explica en Martí, un dels alumnes de la Comissió que hi va assistir, fou “un acte ideat per aprendre i comprovar que no només aquí a la nostra escola lluitem cada dia per un món més sostenible i, també, per compartir i recollir noves idees d’altres centres per després intentar dur-les a terme nosaltres.”

A l’acte, cada centre tenia un stand on exposava la feina feta durant l’any, així com dinàmiques per entendre millor les conclusions finals. Els i les nostres representants van mostrar-hi els projectes treballats aquest curs a Secundària com, per exemple, el del malbaratament alimentari.

Participar-hi, en paraules del Martí, “ens ha fet adonar que compartim objectius amb altres escoles, però que encara ens queda molta feina per fer fins a poder dir que ja no necessitem una comissió de sostenibilitat a l’escola.”

Per altra banda, aquest dimecres 8 de juny, ha estat el torn de la Cloenda de les Escoles + Sostenibles de la Primària i sis representants de l’Agència Greens han assistit a la trobada lúdica als Jardins de Joan Brossa de Montjuïc on han participat en una gimcana i un joc a través dels quals han après algunes característiques de la fauna de la ciutat.

Tant en un acte com en l’altre, les escoles participants, totes de les Escoles + Sostenibles de la ciutat, han rebut l’agraïment de la ciutat per la participació al programa per fer, entre tots i totes, una ciutat i un món més sostenible.

Finalment, aquesta setmana també s’ha fet el tancament de les activitats de Secundària amb la presentació, per part de l’alumnat voluntari de la Comissió de Sostenibilitat, dels diferents projectes en què ha participat l’escola a la resta de companys i companyes de 1r, 2n, 3r i 4t de Secundària.