24 Maig — 2023
Batxillerat Internacional, nova oferta educativa a l’escola a partir del curs vinent
#CreantEscolaBatxillerat

L’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia inicia, el curs vinent, el programa Batxillerat Internacional, una nova proposta que reforçarà el vessant més internacional de la nostra oferta educativa.

Després de la feina d’aquests darrers dos anys per part del professorat i de l’escola per entrar a formar part de l’IB World School, ja tenim l’autorització definitiva per impartir-lo.

El curs vinent, per tant, un grup de 30 alumnes estrenarà aquesta nova modalitat de Batxillerat. El programa està plenament integrat dins de l’estructura organitzativa dels nostres Batxillerats i en compartirà horaris, calendari i activitats i rebrà la mateixa atenció tutorial.

El Batxillerat Internacional és una proposta de dos anys per a alumnes de 16 a 18 anys d’arreu del món que comparteix una mateixa programació, organització i continguts. El seu objectiu és el desenvolupament intel·lectual, emocional i ètic dels alumnes i acaba amb l’obtenció d’un diploma reconegut internacionalment que permet l’accés a la majoria d’universitats d’altres països.

Més informació aquí.