03 Abril — 2022
Cap de setmana de formació en el lleure per a 1r de Batxillerat
#CreantEscolaBatxilleratCultura i valors

Tot just avui fa una setmana, recuperàvem, després de dos anys sense poder fer-lo, el tradicional cap de setmana de formació de premonitors que, cada curs, organitza la Fundació Cim d’Estela per a l’alumnat de 1r de Batxillerat.

El curs es fa a la casa de colònies de Les Vinyes, lloc on de P5 a 2n de Secundària, van anar de convivències i d’on l’alumnat en guarda un munt de records.

El cap de setmana consisteix en diferents xerrades i activitats relacionades amb el món del lleure a càrrec de diferents mestres de l’escola i de responsables de la Fundació Cim d’Estela. És un primer tast per, si els interessa, preparar-se per a ser ajudants de les Activitats d’Estiu de les escoles de la Fundació Collserola d’aquest estiu i, també, per si més endavant decideixen treure’s el títol de Monitor de Lleure.

Entres altres coses, se’ls explica què vol dir ser monitor/monitora i quines són les seves tasques; se’ls donen recursos per gestionar i tutoritzar grups de nens i nenes; descobreixen recursos d’animació i participen en diferents tallers i activitats.

Tot està pensat de forma dinàmica i pràctica per, a més d’aprendre, passar-ho tan bé com sigui possible. La idea és que aquests dos dies de formació serveixin per crear un grup de futurs monitors i monitores, alumnes d’escola, amb qui poder estructurar les activitats d’estiu del futur.