28 Gener — 2021
Celebració del Consell d’Alumnes de Primària de l’escola
#CreantEscolaÀmbitsCultura i valorsPrimària

Tot l’alumnat de Primària de l’escola s’ha trobat en una reunió virtual, per compartir valoracions, impressions i propostes de millora amb Direcció d’escola i amb Direcció Pedagògica i Direcció General de la Fundació sobre el funcionament de l’escola durant el primer trimestre d’aquest curs en què hem hagut d’adaptar-nos i aplicar canvis i mesures en la manera d’organitzar-nos per fer-ne un espai segur i poder venir cada dia.

En general, les sensacions de l’alumnat sobre joc al pati, trobades virtuals, confinaments, classes en línia (quan es confina un alumne o la classe) són positives. Tot i així, des d’una trobada en línia simultània de totes les aules de la Primària amb les Direccions, han pogut fer arribar inquietuds i propostes prèviament consensuades entre tota la classe.

El Consell d’Alumnes és un òrgan de consulta i intercanvi d’opinions sobre el desenvolupament de la tasca educativa. En aquest espai d’intercanvi l’alumnat comparteix la seva visió i ens ajuda a adaptar i millorar la tasca. La conversa, l’opinió, la crítica, el debat, etc. es troben al centre de la nostra acció educativa.