Vine a conèixer l'escola
Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia
a Sarrià o Tibidabo,
Sol·licitar entrevista
truca'ns al
93 203 12 80
o escriu-nos a
fmistrals@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
12 Febrer — 2021
Celebrem el Carnaval!
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilPrimàriaSecundària

Per Carnaval tot s’hi val! Aquest curs hem celebrat el Carnaval, amb la música com a fil conductor, d’una forma una mica diferent, però mantenint-ne l’essència i sobretot les propostes de poca-soltades que el Rei Carnestoltes ens ha fet arribar a través de l’alumnat de 6è de Primària cada tarda. Ah, i tampoc no ha faltat la truita de botifarra d’ou per dijous gras!

Avui divendres, la música ha estat la protagonista de la festa i per l’escola s’han pogut veure músics i artistes musicals, instruments, partitures, notes musicals… Educació Infantil i Primària han pogut ensenyar les disfresses en les rues que, al llarg del dia i per grups bombolla, han realitzat als diferents patis i espais del voltant de l’escola i Educació Infantil de Sarrià ha pogut desfilar davant dels nois i noies de 1r de Secundària.

A el Tibidabo, hem tancat el dia amb el nostre concurs de Got Talent particular, en línia, amb el Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma i els nens i nenes de 6è com a participants especials.

Hem tancat la jornada amb un bon berenar de Carnaval!