02 Desembre — 2020
Celebrem els 20 anys de les Escoles+Sostenibles de Barcelona amb el repte “Abracem un arbre”
#CreantEscolaÀmbitsCultura i valorsSostenibilitat

L’Agència Greens i la Comissió Sostenible de Secundària ja ens hem posat en marxa i són moltes les propostes que tenim damunt de la taula per treballar aquest curs. Per començar, hem decidit participar al repte “Abraçades sostenibles” i celebrar amb les Escoles+Sostenibles de Barcelona el seu 20è aniversari.

La proposta és que ens fem i compartim fotos abraçant un arbre. I això és el que hem fet aquests dies, hem abraçat arbres a Les Vinyes, hem abraçat arbres de les dues escoles i hem abraçat arbres dels parcs del voltant.

Els Greens ens conviden a participar-hi a tots i totes i ens recorden que “abracem els arbres com a representants de la natura. En el temps que hem estat tancats hem après a valorar-la més i a voler estar-hi més en contacte. Per poder seguir gaudint-ne, hem de respectar-la i cuidar-la. La natura és font de molts recursos que necessitem, com el paper. Ara més que mai, intentem reutilitzar, reciclar i no malbaratar l’ús que en fem i, així, l’abraçada la farem real, no només com un símbol!”.