28 octubre — 2022
Celebrem la Castanyada!
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilPrimàriaSecundària

A Educació Infantil i Primària hem celebrat, un curs més, la Castanyada, la primera de les Festes i Tradicions del curs. La festa grossa ha estat aquest divendres, en què l’escola s’ha omplert de castanyers i castanyeres, de fulles de tardor, de receptes i poemes, de tallers… i, de les danses de tardor compartides entre Classes Amigues d’Educació Infantil i Cicle Mitjà i Amics i Amigues Lectors de Cicle Inicial i Cicle Superior!

De fet, al llarg d’aquesta setmana, ja hem començat diferents preparatius i celebracions. Les classes amigues d’Educació Infantil i Cicle Mitjà, d’una banda, han compartit diferents estones per preparar la decoració de tardor del Parvulari de Tibidabo; de l’altra, a Sarrià, l’alumnat de 1r de Secundària ha ofert un petit recital de cançons de la Castanyada i de la festa de Halloween per als nens i nenes d’Educació Infantil.

Algunes de les activitats realitzades avui als diferents tallers, formen part de l’exposició de tardor del porxo que podreu visitar al llarg dels pròxims dies. També a Educació Infantil de Tibidabo i Sarrià, les famílies podeu visitar les decoracions de tardor!

Molt bona Castanyada a tothom!