29 Novembre — 2022
Celebrem la Festa de la Música
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilPrimària

Aquest mes de novembre, a l’escola, hem celebrat la Festa de la Música amb l’alumnat d’Educació Infantil i Primària a través de diverses propostes organitzades des del Departament de Música i, en algun cas, la col·laboració de l’Escola de Música de la Fundació Cim d’Estela.

A Educació Infantil de Tibidabo i de Sarrià, amb “Ventolera” de la companyia La Botzina, amb qui ja fa molts anys que col·laborem, d’i3 a i5 han descobert els diferents instruments de vent a través d’un concert didàctic ple de sorpreses!

1r, 2n i 4t de Primària van assistir a concerts fora de l’escola. Així, 2n amb “Cobla 2.0” i 4t amb “Big Bang Beethoven” es van traslladar fins al Palau de la Música i 1r, amb “Mi, Me, Ma Mozart” fins a l’Auditori de Barcelona on, a més van gaudir d’aquestes propostes en espais reals de concert.

3r de Primària, per la seva banda, va poder ballar i cantar amb el concert de versions que els va oferir el grup de professorat de l’Escola de Música a l’auditori de l’escola.

A 5è i 6è van tenir la sort de descobrir que el millor instrument és el nostre cos tot fent música, tocant i ballantamb l’Estêvão Marques.