22 Abril — 2022
Celebrem Sant Jordi
#CreantEscolaBatxilleratCultura i valorsInfantilPrimàriaSecundària

Avui hem realitzat bona part de les propostes per celebrar Sant Jordi: Jocs Florals, Diada de les Arts Plàstiques de Primària, tallers, obres de teatre, activitats literàries compartides, Jocs Florals… i, a més, aquest cop ho hem pogut fer compartint activitats, estones, lectures i actes a l’auditori!

També a Les Vinyes, on hi havia tres grups de convivències han celebrat aquest dia, amb el concurs literari i artístic i compartint lectures.

En aquest enllaç podeu descarregar el programa amb la informació de tot el que hem fet i farem.

També podeu fer el seguiment de les activitats a través del nostre Twitter i del nostre Instagram. Al llarg dels propers dies continuarem celebrant algunes de les activitats de Sant Jordi i les anirem publicant aquí.

Per altra banda, aquí us compartim un regal de Sant Jordi ben especial: un llibret amb textos escrits “a la manera de” l’escriptora londinenca Virgina Woolf per alumnat de 4t de Secundària de l’itinerari Social, Humanístic i Artístic a l’assignatura de Cultura Literària, juntament amb dibuixos de l’escriptora fets també per alumnes de 4t, i que hem regalat a les nostres famílies aquest Sant Jordi.

Us desitgem que passeu una bona Diada de Sant Jordi!