30 octubre — 2020
Celebrem una Castanyada Literària
#CreantEscolaÀmbitsLecturaPrimària

Malgrat tot, no volíem deixar de celebrar la Castanyada i, per tant, l’hem reinventada i, a la Primària, l’hem convertit en una Castanyada Literària per recuperar i poder entregar els premis dels Jocs Florals del curs passat que, pel confinament, no vam poder celebrar. 

Realment, l’entrega dels premis, amb les diferents classes d’un nivell connectades alhora, cadascuna des de la seva aula, ha estat molt emocionant. Una gran festa literària de tardor que han gaudit tant alumnes, com mestres com Direcció d’Escola, encarregada d’anunciar els diferents premis al llarg de tot el dia en les trobades en línia amb els diferents cursos.

Com han explicat la Màrian i l’Alba, directora i sotsdirectora d’Infantil i Primària de l’Escola, “ens faltava tancar els Jocs Florals, la festa de la literatura per excel·lència, del curs passat i, alhora, ens ha semblat una manera ben especial de celebrar una festa tan nostra com la Castanyada i de motivar-los de cara als Jocs Florals d’aquest curs que, enguany sí, esperem poder celebrar normalment.”

Aquest divendres ha estat, per tant, un dia diferent i festiu en què, per grups estables, alguns de confinats a casa, hem celebrat aquesta festa. Evidentment, tampoc no hi han faltat les danses, els castanyers i castanyeres del Montseny i les castanyes!

Molt bona Castanyada 2020 a tothom!