05 Juny — 2022
Cloenda de les Activitats Extraescolars d’aquest curs
#CreantEscolaActivitats ExtraescolarsCultura i valorsInfantilPortes ObertesPrimària

Aquesta setmana, tant a Sarrià com a Tibidabo, han acabat la major part de les Activitats Extraescolars d’aquest curs. Per això, al llarg d’aquestes darreres setmanes de maig, han tingut lloc diferents actes de cloenda per a famílies i alumnes.

Així, des del Club d’Esport, tot i que encara queden algunes finals de competició que es disputaran aquests darrers dies, s’ha convidat les famílies a assistir a una exhibició d’allò que han treballat al llarg d’aquest curs. Aquest també ha estat el cas del Centre d’Idiomes, que han presentat la feina feta i les obres de Teatre en Anglès, i dels Tallers d’Art i Tecnologia amb, entre d’altres, les diferents obres de teatre.

Pel que fa a l’Escola de Música, les activitats continuen fins darrer dia d’escola i, els propers dies, les famílies estan convidades a assistir als diferents concerts. Una activitat destacada de Cloenda d’aquesta secció és la trobada d’orquestres que faran, el darrer cap de setmana de curs, a l’escola Avenç.

Entre els actes de Cloenda, ha tingut lloc una trobada d’Escacs a les instal·lacions de Tibidabo, aquest passat dissabte. Organitzada per l’escola i pel Club d’Escacs Tres Peons va reunir alumnes de Primària i Secundària, i les famílies, que van poder disputar diferents partides al llarg del matí.

Per altra banda, l’alumnat de 1r i 2n de Secundària de l’Activitat Extraescolar de Fotografia va poder tancar l’activitat al laboratori Negra Mosca on es van familiaritzar amb el procés de positivat analògic fent fotogrames. Van fer servir negatius fets amb paper d’acetat i van poder revelar els treballs en la càmera fosca.