01 Març — 2022
Comencem a pedalar amb el Bicibús de Sarrià
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilPrimàriaSecundàriaSostenibilitat

Aquest proper divendres 4 de març, comença a pedalar el Bicibús de Sarrià, una proposta per venir a l’escola (a l’edifici de Sarrià en el nostre cas) en bicicleta amb un horari i un recorregut definit.

A més de promoure l’ús col·lectiu de la bicicleta per anar a l’escola i alhora fer visible la necessitat de més carrils bicis segurs per poder-ho fer, volem col·laborar a reduir la contaminació atmosfèrica i el soroll, promoure l’activitat física i un estil de vida saludable i millorar l’autonomia i la relació amb l’entorn d’infants i famílies.

Hi poden participar pares i/o mares amb els seus fills/es d’Infantil (de P3 a P5) de l’edifici de Sarrià, alumnes de Primària usuaris de la llançadora que vulguin venir a Sarrià en bici per, des d’allà, agafar la llançadora cap a l’edifici de Tibidabo, alumnes de Secundària i Batxillerat i pares, mares i professorat voluntaris.

A partir del 4 de març, sortirem cada divendres a les 7.20 h des de plaça Molina i, després d’un recorregut fix, arribarem a l’escola entre les 7.45 i les 7.50 h. Les persones que hi participen poden afegir-se al Bicibús en qualsevol moment del recorregut. A la tarda, qui vulgui podrà tornar fins a plaça Molina acompanyat d’adults voluntaris. La sortida es farà des de la porta de Pere II de Montcada a les 16h per a l’alumnat de Secundària i a les 17h per al d’Infantil i Primària.

El Bicibús de Sarrià és un projecte impulsat per diverses escoles del barri, Col·legi Reial Monestir de Santa Isabel, l’escola Sant Ignasi, l’escola Orlandai, l’escola Dolors Monserdà, l’Institut-Escola Costa i Llobera, la Llar d’Infants Petits Paupí i nosaltres, i té el suport de la nostra AFA, l’Associació de Veïns de Sarrià, la plataforma Bici Augusta, Bikevidrera, Sarrià Respira i la Xarxa Agenda Sarrià 2030.

Feu clic aquí per a més informació.

Feu clic aquí per a apuntar-hi els vostres fills/les vostres filles.

Amb aquesta proposta volem contribuir a assolir l’ODS 11 Ciutats i comunitats sostenibles i l’ODS 13 Acció pel Clima.