13 Setembre — 2021
Comencem el nou curs!
#CreantEscolaBatxilleratInfantilPrimàriaSecundària

Avui, primer dia del nou curs 2021-22, donem la benvinguda al nostre alumnat, professorat i famílies amb molta il·lusió.

Des de bon matí, l’alumnat d’Infantil a Batxillerat ha anat arribant a Sarrià i Tibidabo per començar un curs que, de ben segur, estarà ple d’històries, experiències i reptes compartits amb professorat i famílies.

A més a més, enguany, l’escola estrena noves aules de P4 i nous espais a Ed. Infantil de Tibidabo i el mobiliari de les aules de Cicle Inicial. També a l’edifici de Sarrià hi ha algunes novetats com els nous bancs exteriors, petites àgores que aniran perfecte per seure i conversar, i la remodelació de Recepció i Secretaria. Tot plegat per continuar desplegant la nostra proposta de Projecte Educatiu.

Per la seva banda, a Educació Infantil i Primària ja han rebut, avui, la nova llibreta T’explico… i la nova Agenda Escolar, dedicada a “Els descobriments científics”, realitzada pels Departaments de Ciències Naturals, de Cultura i de Comunicació de la Fundació Collserola.

Com bé explicava la Lutxi Almodóvar, Directora General de la Fundació Collserola, divendres passat, “seguim amb tota una sèrie de restriccions, si bé tot apunta que podrem gaudir de més flexibilitat que el curs passat. Des de la Fundació i les seves escoles estarem atents per implementar les mesures necessàries en tot moment.”

Lutxi Almodóvar, ho deia en una carta adreçada a les famílies on també va recordar que “famílies i escola compartim un projecte educatiu en què la nostra implicació i relació són la millor garantia perquè tingui èxit” i hi destacava que “són molts els reptes que tenim com a institució educativa i els volem abordar amb criteri i accions concretes, de la mà del nostre alumnat i les seves famílies.”

Molt bon curs a tothom!