03 Juny — 2022
Compte enrere per a l’estrena a l’escola de la “Rumbita” dels nens grans!
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilInnovació

Avui publiquem amb gran il·lusió el video lyrics de “La ‘rumbita’ dels nens grans” creada pels nens i nenes de 5 anys de l’escola i comença el compte enrere per a l’estrena mundial el proper divendres a la tarda a la Festa d’Escola!

Musicada pel Marcelo, un pare d’escola, i interpretada pel cantant Julen Gerrikabeitia i els nens i nenes dels Lleons, els Tigres, els Cocodrils, les Girafes, les Zebres i els Elefants, la cançó parla de les vivències que aquests nens i nenes de 5 anys han volgut destacar de la seva vida a casa i a l’escola en un curs en què són els més grans d’Educació Infantil.

La proposta de fer-la va sorgir del Marcelo qui, a més de pare d’escola, és productor musical. “Per què no fem una llista de cançons pròpies de l’escola?”, va proposar un dia. De fet ja en va fer una a P3 i una altra, el curs passat, en col·laboració amb d’altres famílies de la classe dels Esquirols. A l’escola va agradar molt la idea i es va decidir començar per una cançó a P5: els nens i nenes de 5 anys estaven treballant el conte com a projecte d’aula i, aquesta proposta, podia ser, per què no, un conte cantat.

Entre les sis classes de P5, de Tibidabo i Sarrià, en van escriure la lletra, el Marcelo hi va posar la música i la va gravar amb el Julen. Un dia, a més, el Marcelo va venir a l’escola, amb part del seu equip de gravació, i els nens i nenes van poder posar veu a la tonada i a alguna part de la cançó.

La gravació va ser tota una experiència i així ho explicava alguns dels protagonistes:
Jana: “Em va agradar molt sentir la meva veu pels ‘cascos’”.
Abril: “Estava emocionada i nerviosa!”
Lia, Carla i Marcel: “Així encara ens va agradar més cantar!”
Jan: “Vaig estar molt content de poder sentir la meva veu.”
Berta: “Estava molt emocionada perquè era la primera vegada que gravava una cançó!”
Gioia: “Tenia vergonya al principi però s’ho va passar molt bé!”

I aquest d’aquí n’és el resultat:

Pares i mares de 5 anys, teniu una setmana per aprendre-la! Comença el compte enrere per a l’estrena a l’escola!