28 octubre — 2021
“Convivència en família: com establir límits?”, una conferència per a les famílies
#CreantEscolaOrientació personal i acadèmicaPrimàriaSecundària

La setmana passada, vam fer una conferència per a famílies de Cicle Mitjà i Cicle Superior de Primària i 1r Cicle de Secundària sobre “Convivència en família: com establir límits?” organitzada per la Fundació Collserola, de la qual forma part l’escola, en col·laboració amb la Fundació Institut de Psicologia.

Dijous 21 d’octubre al vespre, en directe pel canal Youtube de la Fundació Collserola, la Dra. en Psicologia Esther Trepat, Directora de la Fundació Institut de Psicologia i professora a la UAB, va proposar reflexionar sobre la importància d’establir límits i normes amb els fills i filles amb l’objectiu d’acompanyar-los en el seu procés de creixement.

Al llarg de la intervenció, es va analitzar el paper rellevant que tenen els límits i les normes en el desenvolupament dels infants i joves i en la gestió de les seves emocions, ja que els aporten seguretat i confiança per a poder desenvolupar-se i créixer com a persones.

Aquestes conferències formen part de les propostes per a famílies per fer, plegats, l’acompanyament en el creixement i desenvolupament dels seus fills i filles.