05 Juny — 2024
Cuina la Festa: celebrem la Festa d’Escola d’aquest curs!
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilPrimàriaSecundària

Aquests mesos de maig i juny, a l’escola, hem celebrat la Festa d’Escola!

La Festa d’Escola de Tibidabo
Divendres 24 de maig, amb les famílies d’Educació Infantil de Tibidabo i les de 6è de Primària, i dissabte 25 de maig, amb les famílies de 1r, 2n, 3r, 4t i 5è de Primària, inauguràvem les Festes de l’Escola d’aquest curs. 

A partir de les 15h de divendres, els tallers i la visita a les diferents exposicions de la feina feta al llarg del curs es convertien en els protagonistes per acompanyar les famílies d’Educació Infantil de Tibidabo. Vam tancar la trobada amb un espectacle a la Pista Gran de la companyia Pentina el Gat en una tarda que va sortir rodona!

En acabar, les famílies de 6è de Primària assistien al Comiat d’aquests alumnes que, el curs vinent, faran la Secundària a Sarrià. Una gran actuació i un bon berenar servia per tancar la primera part de la proposta Cuina la Festa!

I l’endemà, dissabte, a partir de les 9h, l’escola tornava a obrir les portes per, en aquesta ocasió, rebre la resta de famílies de la Primària. Hi va haver gimcanes i jocs col·laboratius amb les famílies; el recull del curs amb ombres xineses; balls i viatges musicals arreu del món; creativitat en moviment o la creació d’una ciutat sostenible entre d’altres. Un gran matí per compartir en família!

La Festa d’Escola de Sarrià
I aquests passats divendres 31 de maig i dissabte 1 de juny tancàvem la Festa d’Escola d’enguany amb les famílies, alumnes i mestres d’Educació Infantil, divendres, i de Secundària, dissabte, de Sarrià. 

Amb les famílies d’I3, I4 i I5 vam Cuinar la Festa amb diferents tallers i el concert del Jordi Tonietti.

I dissabte al matí, vam obrir les portes de l’edifici de Sarrià i alumnes, famílies i professorat van poder compartir un matí tot participant en el concert de 1r de Secundària, les diverses activitats proposades, visitant les exposicions i el final de festa amb els Castellers de Sarrià.

En tots els casos, fou una gran estona en què tothom va gaudir d’aquesta trobada a l’escola de tots els que formem part de la comunitat educativa. 

Moltes gràcies, un curs més, a totes les persones que la fan possible: alumnes, mestres, famílies, monitors i monitores de la Fundació Cim d’Estela i personal de cuina i de neteja.