07 Maig — 2022
Darreres notícies dels horts de p4 de l’escola
CuinaCuina saludableCultura i valorsInfantilSostenibilitat

Darrera collita a l’hort de Tibidabo
Durant la darrera collita d’aquests curs a l’hort de P4 de Tibidabo, que vam fer ara fa uns dies, els nens i nenes entre les diferents verdures i hortalisses que vam collir, van trobar-hi una pastanaga gegant!

Van portar totes les verdures al Rafa de la cuina que ens les va rentar i preparar perquè poguéssim menjar-nos-les! Les restes, especialment les fulles de les pastanagues, les hi vam donar al Rafa per al seu conill.

Ara, al Tibidabo, ja tenim les taules d’hort netes i preparades per a fer un jardí de les olors. Ens ajudeu a pensar què podem plantar-hi?

La primavera a l’hort de Sarrià
Mentrestant, a Sarrià, els nens i nenes observaven com la primavera ha arribat a l’hort i van tenir la sorpresa de trobar una marieta a les faves!

Estaven molt contents ja que, com els van explicar les mestres, el curs passat vam poder observar-ne els ous, les larves, les pupes i la marieta adulta. I, quina sorpresa, descobrir, a més de la marieta, que també hi havia diverses larves! Les marietes, doncs, han tornat al fonoll del jardí de Sarrià.