27 Novembre — 2020
Descobrim la nostra escola i la presentem a la resta d’escoles de la Fundació Collserola
#CreantEscolaÀmbitsInnovacióPrimària

Els altres anys, els nens i nenes de 1r de Primària, com a part del projecte de Kosmos (Medi Social i Natural) de descoberta de l’escola, anaven a passar un dia a l’escola Avenç, a conèixer els companys i companyes d’allà i a conèixer el lloc on, a la primavera, participen, per primera vegada, a la trobada esportiva del Cros.

Enguany, la nova normalitat, però, no ho permet i, per això, ha calgut reinventar una part de l’activitat. Una de les propostes és la presentació de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia a través d’un vídeo. Per poder-lo fer, els nens i nenes de 1r han hagut d’investigar i han descobert moltes coses que no sabien per poder-les explicar als companys i companyes de l’escola Avenç i de l’escola Ramon Fuster, les altres escoles de la Fundació Collserola! Ells i elles també els faran arribar els seus vídeos de presentació.

Al vídeo que enviaran, entre moltes altres coses, hi expliquen una mica de la història i del nom de l’escola i algunes curiositats, hi presenten els diversos espais i, fins i tot, hi fan una secció de comptar coses i una altra amb el que més els agrada de 1r.

En aquest vídeo hi trobareu un petit resum de les moltes coses que expliquen.