22 Gener — 2024
Educació plurilingüe per a una societat diversa
#CreantEscolaInfantilPlurilingüismePortes ObertesPrimàriaSecundària

Des de sempre, a l’escola treballem per potenciar la internacionalització en els diferents nivells educatius. Tenim el convenciment que l’aprenentatge, domini i ús social de diferents llengües és la base per facilitar i consolidar la comprensió d’elements culturals aliens i propis i perquè l’alumnat aprengui a adaptar-se a les realitats culturals d’altres països i, per analogia, al futur d’una societat cada vegada més complexa.

En aquest sentit, per facilitar una educació plurilingüe i intercultural, oferim diferents activitats i programes perquè esdevinguin ciutadans del món, estiguin capacitats per treballar cooperativament amb joves d’arreu i preparats per desenvolupar-se amb èxit en un context global.

L’escola és un espai d’aprenentatge global, un entorn on infants i joves aprenen a ser ciutadans del món, a conviure amb la diversitat cultural, a comprometre’s amb causes que van més enllà del lloc on viuen, a responsabilitzar-se de l’evolució del món, a ser autònoms, a aprendre sempre aprofitant nous contextos…

Som Escola Cambridge

A l’escola, el català, la nostra llengua vehicular i d’aprenentatge, conviu amb el castellà, l’anglès, el francès i l’alemany per afavorir una visió global i cosmopolita del món. Amb un enfocament innovador, impartim continguts curriculars d’algunes matèries no lingüístiques en castellà i en anglès i, en diferents moments, alguna de les àrees s’imparteix en una d’aquestes dues llengües.

L’objectiu és afavorir-ne l’aprenentatge i l’ús en contextos no pròpiament lingüístics.
Som Escola Cambridge, i això implica disposar dels millors recursos i metodologies per preparar el nostre alumnat per als exàmens oficials de Cambridge English. Precisament, en diferents moments, hem estat reconeguts per Cambridge English Assessment com a cas d’èxit pel nostre programa de Llengua Anglesa i com un dels centres de l’estat que destaquen per la innovació en l’ensenyament i l’aprenentatge d’aquesta llengua.

87% d’alumnes acaba amb un títol Cambridge
52% d’alumnes acaba amb C1 Advanced o C2 Profiency

A Educació Infantil, amb l’assessorament de Cambridge, treballem amb material propi. De mica en mica, gràcies al contacte oral amb la llengua, comprenen i comencen a expressar-se en llengua anglesa. Per ajudar-hi, comptem amb una assistent de conversa nativa que al llarg de tota la setmana, als matins, comparteix el dia a dia dels infants en anglès.

Si vols saber-ne més, pots concertar una entrevista personalitzada en aquest enllaç, trucar-nos de 9 h a 17 h al telèfon 93 203 12 80 o bé escriure’ns al correu electrònic següent: fmistrals@fundaciocollserola.cat i us atendrem personalment per resoldre els vostres dubtes.