Vine a conèixer l'escola
Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia
a Sarrià o Tibidabo,
Sol·licitar entrevista
truca'ns al
93 203 12 80
o escriu-nos a
fmistrals@fundaciocollserola.cat
“Alumnes, famílies
i professors junts,
#CreantEscola"
08 Desembre — 2022
El Dia dels Drets Humans a Educació Infantil i Primària
#CreantEscolaCultura i valorsInfantilObra SocialPrimària

Aquest dimecres 7 de desembre, a Educació Infantil i Primària hem commemorat el Dia dels Drets Humans.

Amb la col·laboració de l’alumnat i les famílies hem parlat, especialment, del Dret a la salut i del Dret a l’alimentació alhora que treballàvem els ODS 1 (Fi de la pobresa), 2 (Fam zero) i 3 (Salut i benestar).

D’una banda, Classes Amigues d’Educació Infantil i Cicle Mitjà, Amics i Amigues Lectors de 1r i 5è de Primària i Educació Infantil de Sarrià han col·laborat en la realització d’estrelles per tornar a omplir, aquest Nadal, les plantes de pediatria de l’Hospital de la Vall d’Hebron de somriures.


De l’altra, Amics i Amigues Lectors de 2n i 6è de Primària, s’han ajuntat per reflexionar sobre el dret a no passar gana aprofitant que, aquests dies, l’escola recull aliments i productes diversos per fer la vida més fàcil a famílies que ho necessiten.

Ho hem fet, igual que el curs passat, a proposta d’en Ramon, un avi de l’escola que, amb un grup de voluntaris, fan aquesta tasca al llarg de tot l’any per a Càritas. Precisament en Ramon ha vingut a l’escola, on un grup d’alumnes l’ha entrevistat i, com ell mateix destaca, “quan has tingut sort a la vida i la societat t’ha donat bona part de les coses que has aconseguit és important poder retornar-ho ajudant les persones que, per raons diverses, no han tingut tanta sort com tu.”