26 Març — 2021
El racó del lector del 2n cicle de Secundària
#CreantEscolaCultura i valorsInnovacióLecturaSecundària

Aquest final de trimestre, els tutors i les tutores de 3r i 4t de Secundària van proposar un repte lector als seus i les seves alumnes: serien capaços d’esbrinar quin professor o professora s’amagava darrere les fotografies amb recomanacions de llibres dels murals penjats al passadís de les aules?

Tot el professorat de 2n cicle de Secundària s’havia fet una foto amb un llibre. En la fotografia, tothom mostra la portada del llibre que recomanen de llegir però només se’ls veuen les mans i el llibre. Degudament numerades, les fotografies misterioses formen part dels dos murals “Et recomanem / Qui som…?”, un amb els llibres del professorat de 3r i un altre amb els de 4t.

A través del Classroom, els i les alumnes han hagut de seguir les pistes que els anaven deixant sobre qui havia recomanat què. Divendres dia 19 de març, van poder votar qui creien que s’amagava darrere cada llibre i avui, divendres 26 de març, els guanyadors i guanyadores, un de cada classe, han rebut, com a premi, un dels llibres recomanats.