28 Març — 2022
El viatge cultural a París de 2n de Batxillerat
#CreantEscolaBatxilleratCultura i valors

Aquest mes de març, hem recuperat el viatge cultural a París de l’alumnat de 2n de Batxillerat. Amb aquest viatge, que malauradament el curs passat vam haver d’anul·lar per la situació de pandèmia, podem considerar que iniciem la primera part del comiat d’aquests i aquestes alumnes de l’escola.

Aquest curs, en un primer moment, també es va haver d’ajornar ja que, per la situació en les dates previstes inicialment, l’escola va considerar més prudent no fer-lo. Finalment, alumnes i professorat van poder marxar cap a la capital francesa el passat 17 de març i s’hi van estar fins al 23.

Al llarg de l’estada, els i les alumnes descobreixen la història i la cultura de la capital francesa i en visiten els llocs més emblemàtics: Notre Dame, l’Arc de Triomf, la pl. Vendôme, la Défense, el Louvre, el Musée d’Orsay, la Torre Eiffel, Montmartre, el Barri Llatí, Chartres…

Més enllà de l’aspecte cultural, però, aquest és un viatge especial i important. Els i les alumnes comparteixen estones i experiències amb els companys i amics de tants anys a l’escola, en un moment previ abans d’acabar el Batxillerat i de començar nous camins cap a la vida adulta.