15 Desembre — 2020
Els vídeos de l’Agenda de Primària dedicada a la Música
#CreantEscolaÀmbitsCultura i valorsInnovacióPrimàriaSense categoria

Enguany, per celebrar que l’any 2020 se celebra el 250è aniversari del naixement del músic Ludwig van Beethoven, un dels compositors més representatius de la música occidental, hem dedicat l’Agenda de Primària a “La música”. Al llarg de tot el curs, convidem l’alumnat de Cicle Mitjà i Superior, i a les seves famílies, a acompanyar-nos a través d’un recorregut musical, acompanyats de les set notes musicals, per conèixer diferents autors i autores, estils i indrets musicals i moltes altres descobertes interessants.

Ara, a més, i continuant amb el projecte que encetàvem el curs passat de presentar l’Agenda a través de la mirada de l’alumnat, estrenem vídeo! I és que aquest curs, cada trimestre, una escola de la Fundació Collserola ens farà una càpsula audiovisual a partir del tema del trimestre. Aquesta vegada, alumnes de l’escola Ramon Fuster ens presenten alguns dels instruments de concert. No us el perdeu!

L’Agenda d’aquest curs ha estat possible per la col·laboració entre els Departaments de Música, de Cultura i de Comunicació de la Fundació Collserola. Els textos han estat escrits pels mestres i les mestres de música de les nostres escoles i el cap del Departament de Música n’ha coordinat els continguts; des del Departament de Comunicació s’ha fet la revisió lingüística i d’estil i des de la Direcció Cultural, s’ha ideat el disseny que s’ha implementat des de l’equip gràfic de Comunicació de la Fundació Collserola.

Endavant la música!