01 octubre — 2021
Estrenem les convivències del curs amb 4t de Primària
#CreantEscolaCultura i valorsPrimària

Els nens i nenes de 4t de Primària són els primers de l’escola a marxar de convivències, una bona oportunitat per conèixer els nous companys i companyes de classe amb qui comparteixen aquest nou curs.

El primer dels dos torns de 4t ha marxat aquesta setmana i la primera parada, durant l’anada, fou a Castellar de N’Hug on van passejar pels carrers empedrats i van pujar al lloc on abans hi havia hagut el castell. També van visitar el Museu del pastor on la guia els va explicar un munt de coses sobre el poble i aquest ofici.

Un cop a la casa de Les Vinyes van fer moltes activitats, entre les quals, la descoberta de l’univers de la mà del Parc Astronòmic de Prades. Van fer diversos tallers amb els quals van aprendre a situar el Sistema Solar de l’entorn de la casa de colònies i els noms dels planetes. També van gaudir d’una sessió dins d’un planetari molt especial on van poder veure les constel·lacions. Com a part de la proposta, van poder crear coets que van fer volar.

Al llarg de la setmana també es van organitzar activitats esportives, jocs d’orientació, una excursió fins a Avià i, és clar, estones de joc lliure!