30 Novembre — 2022
Estrenem l’Espai Famílies a Educació Infantil
#CreantEscolaCultura i valorsInfantil

Aquest mes de novembre hem inaugurat l’Espai Famílies, una proposta de la Fundació Collserola que vol ser un espai per compartir, amb les famílies d’Educació Infantil de l’escola, activitats, eines i estratègies, des del diàleg, la reflexió conjunta i la manipulació, i amb l’acompanyament d’una persona experta.

Amb aquesta iniciativa volem, per una banda, donar recursos i habilitats per a l’educació dels fills i filles i, per l’altra, crear espais de trobada per compartir experiències, divertir-nos, potenciar la comunicació i tractar temes o situacions d’actualitat.

Hem organitzat sis propostes al llarg del curs, dues per trimestre. La primera sessió ha estat la xerrada-col·loqui “Educar des del respecte”, a càrrec de la Mercè Valls, mestra i directora d’Educació Infantil, de la qual n’hem fet dues sessions, una per a famílies de Sarrià i una per a famílies de Tibidabo.

En aquest primer taller, la Mercè Valls va compartir, amb les famílies assistents, les quatre potes que cal tenir en compte per educar des del respecte, tant a casa com a l’escola: estima, límits, coherència i constància.