23 Febrer — 2022
Hem rebut un premi de les Escoles + Sostenibles
#CreantEscolaBatxilleratCultura i valorsInfantilInnovacióPrimàriaSecundàriaSostenibilitat

Aquest curs, com a membres de la xarxa Escoles + Sostenibles de l’Ajuntament de Barcelona, ens ha tocat presentar el nou Projecte de Sostenibilitat de l’escola. Aquest projecte és triennal i ha d’abastar diferents àmbits: reducció de residus, augment de la biodiversitat, consum responsable, qualitat de l’aire, contaminació acústica, mobilitat sostenible…

El nostre nou projecte, per dur a terme entre aquest curs 2021-2022 i fins al curs 2023-2024, s’anomena “Fem de la Sostenibilitat, Currículum!” i ens proposem fer de la sostenibilitat una manera de viure i dur a terme un aprenentatge transversal per desenvolupar la consciència ecològica i col·lectiva de la nostra comunitat educativa.

Fa uns dies se’ns va comunicar que la nostra proposta ha estat premiada en els Premis Escoles + Sostenibles 2021 amb una dotació econòmica de 2400 euros que reconeix el nostre projecte i la nostra trajectòria.

El premi el farem servir per al pàrquing de bicicletes del Bicibús i per continuar el projecte dels embolcalls sostenibles per l’esmorzar! Amb aquests dos projectes volem contribuir per assolir l’ODS 11 Ciutats i comunitats sostenibles.