12 Novembre — 2020
Iniciem la Comissió Sostenible de l’escola: som 40 i molts més!
#CreantEscolaÀmbitsPrimàriaSecundàriaSostenibilitat

L’alumnat de Secundària de l’escola ha iniciat, aquestes darreres setmanes, les trobades de la Comissió de Sostenibilitat-Agència Greens. Aquest any, per mantenir les mesures preventives de seguretat i d’higiene Covid-19, no ens podem trobar tots junts com fèiem habitualment però, malgrat tot, no hem volgut deixar de treballar per la sostenibilitat i la consciència social i mediambiental.

Ens reunim per nivells, a l’aire lliure, un dia a la setmana, durant el pati del migdia i amb mascareta. Cada nivell ja ha proposat els projectes que volen treballar en relació a la sostenibilitat. De moment són tan diversos com sensibilitzar sobre el consum de roba i el seu procés de reciclatge, promoure el reciclatge dels envasos als patis o sensibilitzar sobre l’ús correcte de la mascareta i el seu reciclatge.

En breu posem en marxa, també, la Comissió de Primària per poder col·laborar en les propostes, i afegir les que, de ben segur, ens faran des del centre de Tibidabo!

Des de ja fa anys, formem part de les Escoles+Sostenibles de Barcelona i compartim amb altres escoles els nostres projectes. De fet, en breu, us animarem a participar en un repte sostenible promogut des d’Escoles+Sostenibles per cuidar entre tots i totes el nostre entorn.