02 Novembre — 2022
La Code Week, una oportunitat per treballar la programació
#CreantEscolaCultura i valorsInnovacióPrimària

Un curs més, aquest mes d’octubre que tot just ha acabat, l’escola ha participat en la Code Week, una proposta europea perquè les escoles realitzin activitats vinculades amb la programació informàtica.

En el nostre cas, hi participem amb l’alumnat de Primària que, al llarg dels dies que dura la Code Week (del 8 al 23 d’octubre) realitza diferents aquestes activitats de programació complementàries a les que ja fan durant el curs.

Enguany, d’una banda, els Amics i Amigues Lectors de Cicle Inicial i Cicle Superior s’han trobat amb les seves classes amigues i han compartit les propostes preparades pels i les alumnes més grans. A 1r i 5è de Primària, es tractava de donar les ordres correctes per moure els Bee-bots a través d’una proposta de recorregut per les instal·lacions de l’escola. A 2n i 6è, han treballat el codi binari i han fet un braçalet amb el nom de cadascú adaptant-lo a un codi de colors binari.

De l’altra, a Cicle Mitjà, els nens i nenes de 3r Primària han fet servir el programa Run Marco per desenvolupar pensament computacional i conceptes bàsics de programació i, els de 4t han programat un robot amb una seqüència d’ordres a partir de l’aplicació A.L.E.X.

Precisament aquesta setmana ens ha arribat el certificat de participació de l’escola a la Code Week 2022.