27 Setembre — 2021
La Comissió Sostenible de Secundària de l’escola es posa en marxa per la Setmana de la Mobilitat Sostenible
#CreantEscolaCultura i valorsPrimàriaSostenibilitat

La setmana passada, la Comissió Sostenible de Secundària va convidar tota l’escola a participar en la Setmana de la Mobilitat Sostenible de Barcelona. És per això que va proposar que, des de les tutories, es dediqués una estona a parlar d’aquesta proposta de la ciutat.

Volien aconseguir diferents objectius. D’una banda, interessava donar a conèixer la Setmana entre l’alumnat i professorat que, potser, no n’havia sentit a parlar ni sabia que se celebrava.

De l’altra, volien saber si algun dels i les nostres alumnes participaven, o participarien, en alguna de les moltes activitats proposades per tota la ciutat per fer de Barcelona una ciutat més sostenible, segura i saludable.

Alhora, es va voler fer un petit estudi de les persones, alumnes i professorat, que venen a l’escola fent servir un transport alternatiu al cotxe particular. A aquestes persones se’ls oferia l’opció, si ho volien, de posar-se un braçalet de tela de color verd per fer visible la quantitat de persones “sostenibles” de l’escola.

Finalment, la idea era, també, dedicar una estona a reflexionar, entre tots i totes, sobre els beneficis per a la ciutat, però també individuals, d’aquest tipus de mobilitat com són, per exemple, la millora de la qualitat de l’aire, la disminució del soroll o l’estalvi de recursos energètics.