18 Febrer — 2022
La Setmana Cultural de 1r de Batxillerat
#CreantEscolaBatxilleratCultura i valors

Avui tanquem la Setmana Cultural de 1r de Batxillerat. Durant cinc dies, a l’escola hem aturat les activitat lectives i l’alumnat ha pogut participar en diferents propostes culturals, esportives i de lleure.

La setmana s’iniciava amb una matinal de cinema. Així, després de la presentació de la Setmana per part de la Coordinació, l’alumnat es va traslladar fins als cinemes Verdi de Barcelona per gaudir de les pel·lícules proposades.

Dimarts fou el torn de la conferència programada dins del cicle de les Reflexions a l’escola d’aquest curs, a càrrec de Josep Lluís Martí, professor de filosofia del dret i política de la Universitat Pompeu Fabra, i moderada pel periodista Lluís Amiguet. Després, van tenir lloc diferents sortides d’interès social i professional.

Dimecres l’alumnat va poder optar per una excursió de Collformic a Matagalls, per un itinerari històrico-cultural per la Mina dels Bandolers i una travessa Rupit-Tavertet.

Dijous, es va celebrar la 27a edició de la Diada de les Arts Plàstiques, enguany dedicada a l’”Humorisme”, amb una conferència a càrrec dels artistes Dalmau & Górriz i l’entrega posterior dels premis de 1r de Batxillerat. Després va tenir lloc el Matí de Museus en què, per grups i acompanyats per un professor que feia l’explicació, van visitar diferents museus de Barcelona.

La setmana s’ha tancat amb una jornada esportiva a les instal·lacions de la Universitat de Barcelona.

Consulteu el programa de la Setmana Cultural d’aquest curs aquí.