21 Juny — 2021
La Setmana Cultural de 3r de Secundària
#CreantEscolaCultura i valorsSecundària

Finalment -en el moment que estava previst celebrar-la es va haver d’ajornar-, l’alumnat de 3r de Secundària ha pogut participar en la Setmana Cultural: una proposta d’activitats de caire cultural i de lleure realitzada des de l’escola.

Així, durant cinc dies, del 14 al 18 de juny, la Setmana Cultural els ha proposat una sortida al cinema i a veure una exposició; una cursa d’orientació per Collserola on han hagut de demostrar les seves habilitats per no perdre’s; dues conferències en línia sobre temes tan diferents com l’Everest, amb l’alpinista Ferran Latorre, a continuació de la qual han vist la pel·lícula “Everest”, i les il·lusions òptiques a càrrec de l’Elies Bielsa, professor de ciències de l’escola i una sortida de tot el dia al jaciment arqueològic d’Empúries.

Es tracta, en definitiva, d’una proposta per viure l’escola, durant una setmana, des d’una perspectiva i un ritme diferents dels habituals.

Per altra banda, una vegada acabats els exàmens, i aprofitant que aquests darrers dies les restriccions per la Covid han anat fent-se menys rígides, l’alumnat de 3r de Secundària ha pogut gaudir, també, d’una Jornada Esportiva a les pistes esportives de la Universitat de Barcelona.